Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Advarer mot «eksplosjon i sinne»

PA-formann Mahmoud Abbas prøver å advare mot konsekvensene av stans i internasjonale pengeoverføringer til PA. – Dagliglivet vil stanse opp, og det vil bli en eksplosjon av sinne som vil lede til en kaotisk situasjon som vi ikke kan forutse resultatet av, sa Abbas under en pressekonferanse i Europa-parlamentet tirsdag. Statsborgere fra vestlige land har opplevd palestinernes sinne en rekke ganger de siste månedene. Flere utenlandske statsborgere er truet på livet og kidnappet på Gaza-stripen og Vestbredden, blant annet i forbindelse med Muhammed-karikaturene og Israels raid mot Jeriko-fengselet. Tirsdag meldte en ny israelske bank, Discount Bank, at de bryter forbindelsen med alle banker som opererer i de palestinske områdene. Dermed er det ingen banker igjen som kan gjennomføre ordinære transaksjoner mellom israelske og palestinske bankkontoer, rapporterer nyhetsbyrået AP.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart