Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Møter George Bush tirsdag

Ehud Olmert gjør seg klar til sin første tur til USA som Israels statsminister. Tirsdag møter han president George W. Bush i Det hvite hus. – Hovedsaken i samtalene blir atomtrusselen fra Iran, opplyser Olmert. Israel ser veldig alvorlig på trusselen fra den islamske republikken. Onsdag møtte Olmert den franske utenriksministeren Philippe Douste-Blazy. Olmert sa seg villig til å møte Mahmoud Abbas dersom PA-formannen oppfyller sine forpliktelser til terrorbekjempelse. – Jeg anser Mahmoud Abbas som en partner, men han er ikke en uavhengig leder. Så lenge PA i praksis er kontrollert av Hamas kan vi ikke holde diplomatiske samtaler, sa Olmert. Douste-Blazy gjorde klar Frankrikes holdning overfor Hamas. – Vi vil ikke gi Hamas-representanter innreisetillatelse. Hamas må endre seg. Verdens innstilling vil ikke endre seg – og trenger ikke å endre seg. Jeg vil ikke møte en eneste av dem, sa Douste-Blazy. Den israelske statsministeren sa seg villig til å gi støtte til palestinerne i form av medisiner. – Medisiner skyter ikke mot israelere, sa Olmert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart