Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil evakuere 12 illegale utposter

Forsvarsminister Amir Peretz har gitt ordre til evakuering av 12 illegale utposter på Vestbredden. Godkjennelse var allerede gitt av tidligere forsvarsminister Shaul Mofaz, men denne hadde gått ut på dato. Utpostene som skal evakueres er Mizpeh Yitzhar, Yitzhar Darom (sør), Havat Shaked, Givat Hadegel, Givat Haroeh, Mizpeh Assaf, Mizpeh Lahish og Hazon David. Det er ventet at evakueringene vil skje gradvis, en utpost om gangen. Den venstreorienterte organisasjonen Peace Now krever at Amir Peretz legger frem en timeplan for evakuering av alle de illegale utpostene. For mer bakgrunnsinformasjon, se Porten til Midtøstens temaside om de israelske bosetningene og utpostene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart