Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mye mindre enn 70.000 bosettere vil bli berørt

I israelske medier er det tidligere meldt at omlag 70.000 bosettere vil bli evakuert i forbindelse med Ehud Olmerts tilbaketrekningsplan for Vestbredden (Konvergens-planen). Dette antallet tilsvarer israelerne som vil bli boende øst for den planlagte traséen for sikkerhetsbarrieren. Nå sier statsminister Ehud Olmert at dette tallet er for høyt. Andre kilder i Kadima sier antallet berørte bosettere vil bli langt mindre enn 70.000, skriver journalist Anshel Pfeffer i Jerusalem Post. – Prislappen på over 130 milliarder kroner er også oppblåst, mener Kadima-kildene. Statsminister Ehud Olmert har ikke alle detaljene for Konvergens-planen klare, sier han til New York Times. – Det jeg kan si nå, er at vi har et grunnleggende ønske om å tegne Israels [endelige] grenser, separere fra palestinerne og skape et sammenhengende landområde som vil tillate palestinerne å oppfylle deres nasjonale drøm og etablere en egen uavhengig stat ved siden av Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart