Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil ikke sette tidsfrist for Konvergens-planen

President George W. Bush vil ikke forhaste seg med å gi klarsignal til Israels Konvergens-plan for Vestbredden. Først vil Bush høre om planen kan forenes med en fremforhandlet tostats-løsning, sier en sentral kilde i den amerikanske administrasjonen. Ehud Olmert vil prøve å overbevise Bush om dette når de to statslederne møtes tirsdag i neste uke. Den amerikanske administrasjonen venter ennå på å se et palestinsk lederskap som bekjemper terror og anerkjenner Israel. Dersom det blir en politisk endring i de palestinske myndighetene kan det bli åpning for forhandlinger før Israel er klar til å iverksette Konvergens-planen, forklarer Jerusalem Posts kilde. Bush avviser alle direkte forhandlinger så lenge den palestinske ledelsen ikke oppfyller de grunnleggende krav til terrorbekjempelse, men forventer at Israel har dialog med PA-formann Mahmoud Abbas når det gjelder humanitære saker, grenseoverganger og overføring av skatter og avgifter. Amerikanerne har mange spørsmål til de israelske representantene som kommer til Washington. – Adskillelsesplanen på Gaza-stripen var lett, fordi grensene var klare og ingen israelere ble igjen. Konvergens-planen er ekstremt komplisert, sier den amerikanske tjenestemannen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart