Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bare 20-30 bosetninger vil bli evakuert

Når sikkerhetsbarrieren på Vestbredden står ferdig vil det være omkring 55 bosetninger eller mer øst for traséen. Tidligere har statsminister Ehud Olmert antydet at Israel vil trekke seg ut av alle bosetninger øst for barrieren, men nå sår en nær rådgiver tvil om dette. – Statsministerens plan innebærer flytting av 20 til 30 bosetninger, sier Uzi Keren til Jerusalem Post. Keren er Ehud Olmerts rådgiver for bosetninger. – Målet med tiltakene er å skape og styrke store bosetningsblokker "som vi vil forsvare med all vår styrke", sier Keren. Han håper dette kan bli oppnådd gjennom dialog med palestinerne, og ikke som et ensidig tiltak. Keren anslår at bosetterne i ca. 25 prosent av de 20-30 bosetningene vil flytte frivillig. – Noen av dem ber allerede om å få flytte, sier Keren.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart