Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer Israel for oppførsel i palestinske områder

Amnesty International gir som vanlig kritikk til Israel i sin årlige rapport. – Israelske styrker gjennomfører ulovlige angrep og bruker rutinemessig overdreven styrke mot fredelige demonstranter som protesterer mot ødeleggelse av palestinsk landbruksjord og den israelske hærens konstruksjon av gjerdet/ muren, heter det i rapporten. I følge Amnesty ble 190 palestinere drept ifjor, mot 50 israelere som ble drept av væpnede palestinske grupper. Omtrent 50 av de drepte palestinerne var barn. Relaterte sider: Når Israel fordømmes… Relativt "skånsom" krig Krig er alltid blodig og brutalt, men hadde et vestlig land blitt påtvunget en slik terrorkampanje som palestinerne fører mot Israel, ville motpartens tap trolig vært langt større enn palestinernes. (07.10.04)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart