Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Store mengder sprengstoff til Gaza

– Omkring halvannet tonn sprengstoff er smuglet inn til Gaza-stripen etter den israelske tilbaketrekningen i september, sier IDF-offiserer til Knessets utenriks- og forsvarskomité. Smugglervirksomheten over grensen fra Egypt og inn til Gaza-kysten pågår for fullt, til tross for egyptiske forsøk på å stanse den. – Gaza ruster opp, melder IDF. Det er blant annet smugglet inn Grad-raketter til området, gjengir Yedioth Aharonoth. Forsvarssjef Dan Halutz deltok også i det samme møtet. Generalløytnanten gikk langt i å antyde at han går imot bakkeoperasjoner mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen. – Selv om vi går inn midt i Gaza by har vi ikke noen garantier for at de ikke vil fortsette å skyte Kassam-raketer mot Israel, mener Halutz, i følge Ha’aretz. Forsvarssjefen tror ikke volden mellom Fatah og Hamas vil utvikle seg til en full borgerkrig.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart