Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Drar til Tunis neste uke

PA-formann Mahmoud Abbas planlegger å dra til Tunis i neste uke, skriver nyhetsbyrået AP. PLO hadde sitt hovedkvarter i det nord-afrikanske landet fra 1982 til 1994. Foruten samtaler med presidenten i Tunis, vil Abbas møte Fatah-lederne Farouk Kaddoumi, Mohamed Ghounim og Ahmed Afana. Kaddoumi er Yasser Arafats arvtaker som Fatah-leder. Han sier at PLOs charter ikke er endret. PLOs må står fast – Israel skal utslettes som jødisk stat. (29.11.04) Målet som Kaddoumi gjorde klart i 1981 stå fortsatt fast: "Vi vil aldri anerkjenne Israel, aldri godta utbytteren, kolonialisten, imperialisten. .. Vi vil aldri tillate Israel å leve i fred. Vi vil aldri tillate dem full sikkerhet. Hver israeler skal føle at bak hver mur kan det ligge en geriljasoldat og sikte på ham…”


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart