Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ba om våpenhvile etter trussler om bombing

Detaljer fra søndagens kamper mot Hizbollah langs Israels nordgrense fortsetter å komme frem i israelsk presse. Kampene begynte etter at Hizbollah skjøt raketter mot en israelsk militærleir på morgenkvisten. Skuddvekslingene mellom terrorgruppens grenseposter og IDF-stillingene stanset først på ettermiddagen, etter at Libanons regjering ba Israel om våpenhvile via FN. Før Libanon sendte sin våpenhvile bønn, truet Israel med å utvide det militære målområdet utover det sørlige området som er kontrollert av Hizbollah. Trusselen inkluderte hovedstaden Beirut, avslørte israelske offiserer mandag. – De forstod veldig godt hva vi mente, forklarer en høyt rangert offiser. Israelske styrker langs nordgrensen var forberedt på Hizbollah-angrepet. De fleste av terrorgruppens fremste stillinger skal ha blitt ødelagt, opplyste en IDF-oberst mandag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart