Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Meld dere ut av Hamas, eller forlat Jerusalem

Innenriksminister Roni Bar-On sendte et klart budskap til Hamas-politikerne fra Øst-Jerusalem mandag. – Dere må enten melde dere ut [av Hamas], eller forlate oss, sa Bar-On i et tv-intervju. Dersom Hamas-medlemmene fortsatt vil ha israelske identifikasjonspapirer, må de melde seg ut av terrororganisasjonen. Palestinerne har fått en frist på to måneder til å bryte all kontakt med de palestinske myndighetene. Innbyggere i Øst-Jerusalem nyter godt av en rekke israelske velferdsgoder, inkludert pensjon og helsetjenester, skriver Ha’aretz. Israelske ID-kort gir dem i tillegg bevegelsesfrihet i hele Israel. Den spesielle ordningen er et resultat av Seksdagerskrigen i 1967, da Israel erobret den arabiske sektoren av byen. Israel tilbød statsborgerskap til araberne da Øst-Jerusalem ble annektert, men bare noen få aksepterte.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart