Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gaza-aksjonene vil fortsette

Tirsdag uttalte kilder i de israelske forsvarsstyrkene at bakkeaksjonene på Gaza-stripen vil fortsette. Opplysningen kom etter at en spesialkommando, godt hjulpet av militære helikoptre, mandag kveld tok livet av fire Islamsk Jihad-terrorister som forberedte seg på å avfyre fire Kassam-raketter mot Israel. Den suksessfulle operasjonen skaper en følelse av å være konstant jaktet hos palestinske terrorister, sier en offiser for Sørkommandoen til Yedioth Aharonoth. – Så snart de skjønner at vi opererer på bakken, i tillegg til artilleri-ilden og luftoperasjonene, vil deres følelse av å være jaktet forsterkes. Vi har mottatt informasjon på at de innstiller planene sine etter [våre] operasjoner, sa han. – Vi må se på dette bildet i sin helhet. I løpet av de siste månedene har vi gitt de palestinske myndighetene en sjanse til å kjempe tilbake mot terroren. Siden de har mislyktes med dette, tok vi i bruk flere midler og utvidet våre muligheter. Denne bakkeoperasjonen er et nytt element, sier offiseren.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart