Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Støtter Konvergens-planen

Den amerikanske senatoren John Edwards uttaler seg positivt om Ehud Olmerts Konvergens-plan for Vestbredden. Demokraten Edwards er en mulig presidentkandidat ved valget i 2008. I 2004 tapte han valget som visepresident-kandidat for John Kerry. – Israel er i den uheldige posisjon at de må gjøre noe uten en avtale. Jeg tror amerikanerne støtter det og ønsker å hjelpe. Det gjelder også meg, sier han i et intervju med Jerusalem Post. Edwards støtteerklæringer er "sterkere" enn de som ble gitt av president George W. Bush i mai, analyserer journalist Hilary Leila Krieger. Under sitt fire dager lange besøk ble Edwards tatt med på en helikoptertur langs traséen til sikkerhetsbarrieren, Golan-høyden og grensen mot Libanon i nord. – Det gav et veldig godt bilde av trusselen som det israelske folk står overfor hver dag, sier Edwards. Relatert temaside: USAs forhold til Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart