Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas forsøker å lage giftbomber

Hamas-terrorister på Vestbredden eksprimenterer med å legge inn giftige kjemikalier i bomber, sier israelske sikkerhetskilder til Ha’aretz. Terrororganisasjonen ryster seg med store mengder eksplosiver for å være klar til å gjennomføre angrep dersom lederskapet bestemmer seg for å bryte "roen". – Hamas har ikke planer om å repetere ting de har gjort tidligere. Nå er tendensen at de forbereder "mega-angrep" som vil skape en ny balanse i maktkampen mot Israel, sier kilden til journalisten Amos Harel. Sør på Vestbredden er det noen få terrorceller som fortsetter å gjennomføre mindre angrep. Disse cellene er bare løst tilknyttet Hamas-lederskapet i Damaskus og Gaza. Så lenge terroristene ikke tar på seg ansvaret for angrepene i Hamas sitt navn, blander ikke Hamas-lederne seg opp i virksomheten, skriver Harel. På Gaza-stripen støtter Hamas-terrorister Kassam-angrepene som blir gjennomført av Islamsk Jihad og PRC. – Kidnapping av israelske soldater eller sivile til bruk i forhandlinger om fangeutveksling med Israel er en type angrep som Hamas-lederne har gitt sin uforbeholdne støtte til, påpeker den israelske journalisten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart