Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kassam-rakett slo ned i barnerom

Palestinske terrorister avfyrte fem Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot tirsdag morgen. Rakettangrepene blir rettet mot sivile boligområder for å skape mest mulig lemlestelse og frykt. – En av rakettene slo ned i sengen på et barnerom. Barnet hadde forlat huset for å gå til skolen bare noen få minutter tidligere, rapporterer Yedioth Aharonoth. En israelsk kvinne ble lettere skadet av splinter da en annen rakett slo ned nær en skolebygning, skriver Ha’aretz. Forsvarsminister Amir Peretz varsler en tøff gjengjeldelse mot Kassam-terroristene. – Vi vil forfølge dem, og hvis angrepene ikke stanser vil Israels svar og operasjoner bli tøffe og smertefulle, sier Peretz. Mandag kveld gjennomførte IDF et målrettet drap på to PRC-terrorister på Gaza-stripen. Palestinerne har vært involvert i Kassam-angrep, samt andre terrorangrep mot israelske mål. Fire andre mennesker ble skadet av den israelske raketten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart