Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stans smuglingen av penger til Gaza-stripen

I flere år har palestinske terrorister blitt forsynt av våpen gjennom smugglertunneler fra Egypt til Gaza-stripen. Nå blir tunnelene også benyttet til å smuggle millioner av euro inn til Hamas-myndighetene. – Siden september har over 120 millioner kroner blitt smugglet inn til Gaza-stripen og kommet på Hamas sine hender, fortalte Shin Bet-leder Yuval Diskin til Knessets utenriks- og forsvarskomité tirsdag. I samme periode er det også smugglet inn 11 tonn med sprengstoff. – Disse materialene blir brukt til å utvikle krigshoder for Kassam-raketter, samt til produksjon av magebelter og bomber, sa Diskin. Jamal Abu Samhadana, terrorlederen fra PRC som Hamas utnevnte som sikkerhetssjef, har oppsyn med smuggleraktiviteten i Rafah-området.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart