Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber styrkene forberede seg på å gå til aksjon

Forsvarsminister Amir Peretz har bedt forsvars- og etterretningsledelsen om å gjøre nødvendige forberedelser for å gå til aksjon mot terrorister innblandet i Kassam-angrep. Han avslo IDFs forslag om å slå til mot Hamas umiddelbart. Søndag ble det avholdt et krisemøte mellom Peretz og forsvarsledelsen, på ministerens kontor i Tel Aviv. Møtet kom etter en uke med intense palestinske rakettangrep mot de israelske områdene rundt Gaza-stripen. Her ble det altså bestemt at forsvaret skal gjøre seg klar til aksjon mot palestinske Kassam-terrorister. På søndag ble Sderot og de omkringliggende områdene rammet av minst 25 rakettangrep. – Jeg vender meg til (PA-formann Mahmoud) Abbas og ber ham handle nå, for å stanse angrepene. Om ikke angrepene opphører må vi komme med en respons som vil bli smertefull for alle involverte […] Om rakettangrepene fortsetter vil ikke noen ansvarlige kunne renvaske seg selv på noen som helst måte, sa Peretz til pressen etter møtet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart