Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fem mennesker drept og 75 skadet

Et passasjertog på vei fra Tel Aviv til Haifa kolliderte med en tankbil rundt klokken 12 lokal tid. Minst fem mennesker ble drept og 75 skadet, skriver Jerusalem Post. Ulykken skal ha oppstått da en større pickup ble presset ut på togskinnene av et annet kjøretøy som kolliderte inn i bakparten. Sjåføren av kjøretøyet ble evakuert like før toget braste inn i full fart. Kjøretøyet ble flyttet fire hundre meter bortover skinnegangen inntil det gikk i oppløsning. Tre eller fire vogner på toget sporte av og veltet etter kollisjonen og åtte mennesker ble innestengt. Ulykken skjedde i nærheten av Beit Yehoshua, som ligger mellom Herzliya og Netanya. 63 mennesker ble evakuert til sykehus i nærheten. Transportminister Shaul Mofaz har gitt ordre til etterforskning av ulykken. I juni 2005 ble åtte mennesker drept i en tilsvarende togulykke i nærheten av kibbutz Revadim.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart