Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Brant ned Haniyehs kontor i Ramallah

Fatah-aktivister tente mandag fyr på statsminister Ismail Haniyehs kontor i Ramallah, forteller øyenvitner til Yedioth Aharonoth. Flere væpnede menn skjøt mot et bygningskompleks som inneholder den lovgivende palestinske forsamlingen og regjeringskontorene. Aksjonen kom som en reaksjon på en serie angrep mot Fatah-medlemmer på Gaza-stripen, hvor Hamas til nå har fått mesteparten av skylden. Tidligere på dagen ble en Hamas-aktivist og en sivilist drept under en skuddveksling mellom personer fra de to politiske fraksjonene. Den siste voldsøkningen kommer en dag etter at forhandlingene mellom PA-formann Mahmoud Abbas og statsminister Haniyeh brøt sammen, søndag. Hamas nekter å gå med på en politisk plan som er utarbeidet av palestinere i israelsk fangenskap.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart