Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel var ikke involvert i strand-eksplosjon

Strand-eksplosjonen på Gaza-stripen var ikke forårsaket av en israelsk artillerigranat på villspor. Den kan heller ikke være utløst av israelske granater som er skutt tidligere. – På bakgrunn av våre undersøkelser kan jeg utelukke at eksplosjonen var forårsaket av IDF-ild. Jeg kan ikke si bestemt hva som forårsaket eksplosjonen, sa generalmajor Meir Kalifi under en pressekonferanse i forsvarsdepartementet tirsdag. Kalifi har ledet undersøkelseskomitéen etter strand-eksplosjonen som krevde sju sivile liv på Gaza-stripen fredag. – Til sammen beviser etterforskningen at hendelsen ikke hadde noe å gjøre med israelske styrker, sa forsvarsminister Amir Peretz. "Vi skyldte oss selv å finne ut at vi ikke forårsaket disse dødsfallene." – Vi kan si med sikkerhet at IDF ikke var ansvarlig for hendelsen, sa forsvarssjef Dan Halutz. "Vi er veldig lei fordi sju palestinere døde, men det betyr ikke at vi er ansvarlige." En talsmann for det palestinske innenriksdepartementet beskriver Israels ansvarsfraskrivelse som "fabrikasjon". – Dette er en israelsk løgn og et forsøk på å unnslippe moralsk ansvar for massakren av en helt uskyldig familie, sier Khalid Abu Hilal til Reuters.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart