Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lite sannsynlig at IDF hadde noe å gjøre med strand-eksplosjonen

Fredag ettermiddag ble sju sivile palestinere drept av en eksplosjon på en strand på Gaza-stripen. De israelske forsvarsstyrkenes egen granskningskomité mener det er lite sannsynlig at de uskyldige menneskene ble drept av en israelsk artillerigranat på villspor, skriver Jerusalem Post. Rapporten som blir sluppet tirsdag, viser at metallsplintene som gjennomboret kroppen til en liten baby, ikke kan ha stammet fra et israelsk våpen. I følge Channel 2 er det snakk om to ulike typer metallstoffer. I tillegg finnes det intet stort krater på stranden, noe som trolig hadde fantes om splintene hadde stammet fra israelsk artilleri. En tredje observasjon som gjør den palestinske fremstillingen av en "israelsk massakre" svært tvilsom, er tidsgapet mellom avslutningen for IDFs artilleriild og tidspunktet når oppstyret på stranden startet. I følge rapporten skal det ha vært et gap på flere minutter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart