Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil aldri gå med på full tilbaketrekning fra Vestbredden

– Vi vil aldri gå med på en full tilbaketrekning fra Vestbredden, fordi grensene fra 1967 ikke kan forsvares, sa statsminister Ehud Olmert til britiske parlamentarikere tirsdag. Olmert opplyste at han har planer om å trekke Israel tilbake fra 90 prosent av Vestbredden. – På bakgrunn av internasjonalt press mot flere ensidige tiltak fra Israels side, har regjeringen begynt å utarbeide en plan som vil gjøre det mulig å gjennomføre tilbaketrekningen i koordinasjon med PA-formann Mahmoud Abbas, skriver Akiva Eldar i Ha’aretz. Israel vil foreslå for Abbas å etablere en palestinsk stat med midlertidige grenser på 90 prosent av Vestbredden. Statens grenser vil følge traséen til sikkerhetsbarrieren, med unntak av Jordan-dalen, hvor Israel vil beholde sikkerhetskontroll. – Dermed vil partene gå videre til fase 2 av veikartet uten å vente på oppfyllelse av fase 1, som krever avvikling av terrorismens infrastruktur, skriver Eldar.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart