Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beklager at sivile mistet livet

Forsvarsminister Amir Peretz beklaget tirsdag at sju sivile palestinere mistet livet under en israelsk anti-terror operasjon tidligere på dagen. Et israelsk kamphelikopter fyrte av raketter mot kjøretøyet til Jihad-terrorister på Gaza-stripen som var på vei for å sende GRAD Katyusha-raketter mot Israel. Før den andre runde med raketter traff kjøretøyet, hadde mange sivile palestinere samlet seg i området. Sju sivile palestinere ble drept i eksplosjonene som fulgte, der i blant to mindreårige og tre redningsarbeidere. – Vi oppdaget for sent hvor mange sivile som hadde samlet seg, sier en IDF-offiserer til Yedioth Aharonoth. I følge den israelske storavisen gikk det bare halvannet minutt mellom de to rakettrundene fra det israelske helikopteret. Sjef for de israelske luftstyrkene, generalmajor Eliezer Shkedy, understreker at man ikke kan forvente hundre prosent treffsikkerhet. – Dette er en krig, og i en krig lykkes du stort sett. Men det er hendelser hvor sivile som ikke er involvert i terror blir skadet. Luftforsvaret gjør en stor innsats for å skade terrorister og samtidig unngå å skade sivile. Men på den andre side har man en annen innstilling. Terroristene prøver å skade barn i [den israelske byen] Sderot, sier Shkedy.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart