Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sperrer Hamas-ledernes bankkontoer

Bankkontoene til Hamas’ ministere og medlemmer i nasjonalforsamlingen, har blitt sperret av palestinske banker. Dette ble gjort etter oppfordring fra PA-formann Mahmoud Abbas, hevder en talsmann for Hamas tirsdag. Sperringen skjer kun et døgn etter at flere Hamas-institusjoner på Vestbredden ble angrepet av Fatah-medlemmer. Mange angrep startet på likt flere steder over hele området, og Hamas mistenker Abbas for å stå bak som planlegger og iverksetter. Talsmann for terrororganisasjonen, Sami Abu Zuhri, sier kontosperringen skjer helt på linje med de internasjonale sanksjonene den nye palestinske regjeringen har stått overfor, etter Hamas overtok makten. – Bankene har kapitulert for press og trusler fra utsiden. De handler på tvers av det palestinske folks interesser, hevder han. Nå ber Zuhri bankene om å velge side. Enten med det palestinske folk, eller utenlandske interesser.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart