Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg skulle ønske dere komme hjem

Statsminister Ehud Olmert er på statsbesøk i Frankrike. Under et møte med jødiske ledere inviterte han deres barn til å emigrere til Israel. – Dere har fantastiske barn. Jeg skulle ønske de kom hjem, sa Olmert. Franske jøder har opplevd økt antisemittisme de siste årene. I 2004 oppfordret Ariel Sharon jødene i Frankrike til å flytte til Israel for sin egen sikkerhet. Invitasjonen ble tatt ille opp av myndighetene i Paris. Olmerts oppfordring til emigrasjon var mer nedtont enn Sharons, kommenterer nyhetsbyrået AP. – Vi har ikke noe annet land. Vi har ikke noen annen stat enn den jødiske stat. Alle jøder vil komme og bo i Israels land i den nye fremtid, med Guds hjelp, sa Olmert i følge Yedioth Aharnoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart