Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA dekket over Yasser Arafats rolle i diplomat-drap

Det amerikanske utenriksdepartementet har frigjort dokumenter som beviser at Yasser Arafat spilte en nøkkelrolle da to amerikanske diplomater og en belgisk diplomat ble drept 2. mars 1973. – Khartoum-operasjonen ble planlagt og gjennomført med Yasser Arafats fulle kjennskap og godkjennelse, heter det i et amerikansk etterretningsnotat fra juni 1973. Det blir lagt til at representanter fra Fatah "deltok i angrepet". Kjøretøy fra Yasser Arafats bevegelse ble også brukt til å frakte terroristene til den saudi-arabiske ambassaden. Den israelske journalisten Uri Dan skriver i Jerusalem Post at både israelsk og amerikansk etterretning ble kjent med Yasser Arafats rolle gjennom avlytting. Men Washington snudde det blinde øyet til. – På grunn av diplomatisk kynisme var Nixon-administrasjonen villig til å hvitvaske en person som var direkte ansvarlig for drap på amerikanske diplomater, skriver Uri Dan.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart