Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nye våpen vil bli brukt til angrep mot jøder

Den israelske regjering har denne uken godkjent overføring av våpen til Force 17, de palestinske soldatene som er livgarden til PA-formann Mahmoud Abbas. Statsminister Ehud Olmert håpet våpenleveringen ville styrke Abbas i den interne maktkampen mot Hamas, men den militante palestineren Abu Yousuf aviser at våpen vil bli brukt "mot våre brødre". – Disse våpen vil ikke bli brukt i intern krig, men bare mot israelere, sier han til nettstedet WorldNetDaily. Artikkelen er også gjengitt i den israelske storavisen Yedioth Aharonoth. Yousuf er et sentralt medlem av Force 17. – Vi i Force 17 er stolte over at vi var de første til å lede det palestinske folk gjennom tøffe tider som motstandsoperasjoner (mot den israelske hæren under større operasjoner i det nordlige Samaria i 2002). Vi vil også være de første til å lede palestinerne i den nåværende kampen mot den israelske okkupasjonen, sier Yousuf. En rekke Force 17 medlemmer er også med i terrororganisasjonen Al-Aqsa Martyrbrigader. Etter at Abu Yousuf deltok i et terrorangrep i desember 2000, skjulte Yasser Arafat ham i sitt hovedkvarter i Ramallah. Yousuf bor fortsatt i bygningen. Denne uken ble Mahmoud Damra utpekt av Abbas som ny leder for Force 17 . Damra står også på Israels liste over ettersøkte terrorister. Også han fikk dekning av Arafat i 2002, etter at Israel anklaget ham for å stå bak en rekke terrorangrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart