Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Snart vil vi samtale med Abbas

Israel vil snart arrangere møter med PA-formann Mahmoud Abbas, sa visestatsminister Shimon Peres under en internasjonal konferanse i Kasakstan fredag. – Om kort tid vil vi begynne å samtale med ham, sa Peres i et intervju med utenlandsk presse. Abbas er en forhandlingspartner israelerne kan leve med og han er valgt av det palestinske folket. Det er nå opp til palestinerne å velge mellom politikkens og kompromissenes vei, eller religionens og standhaftighetens vei, la han til. – Utenlandsk støtte vil aldri komme til et parti som er imot fred og som ikke anerkjenner Israel, uttalte Peres om Hamas-regjeringen. På konferansen i Kasakstan deltok visestatsministeren sammen med flere andre statsledere og ministere fra verden over. Deltakerne er samlet for å diskutere sikkerhetsmessige spørsmål, og andre vanskelige temaer. Også en delegasjon fra PA-regjeringen deltar på vegne av det palestinske folk.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart