Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fangenes forslag er irrelevant

Israel avviser den såkalte "fredsplanen" som er utarbeidet av palestinere i israelsk fangenskap. Fra Israels side er det ikke noe nytt i planen, i følge statsminister Ehud Olmert. – Innholdet er fullstendig uakseptabelt og er ikke grunnlag for noe, sa Olmert i regjeringsmøtet søndag. Sikkerhetsminister Avi Dichter understreket at mennene bak planen ikke bare er fanger, men "mordere". Fangenes plan ble grovskissert av Fatah-leder Marwan Barghouti, som er dømt til flere livstidsdommer for terroraktivitet. Dokumentet krever "rett til å vende tilbake" for flyktninger [et krav som vil gjøre slutt på Israel som en jødisk stat] og inneholder ikke en tydelig anerkjennelse av Israel, understreket sikkerhetsminister Avi Dichter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart