Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Veivet med israelsk flagg under VM-kamp mot Tsjekkia

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israels landslag gjorde en sterk innsats i kvalifiseringen til VM i fotball, som for øyeblikket går av stabelen i Tyskland. Da de likevel ikke greide å kvalifisere seg, var det nok mange israelske fotballfans som var overrasket over å se det israelske flagget på TV-skjermen lørdag kveld. John Pantsil, en forsvarsspiller fra Ghana som spiller i israelske Hapoel Tel Aviv, dro ut det israelske flagget fra sokken sin, etter begge målene landet hans scoret i 2-0 seieren over Tsjekkia. Også da dommeren blåste av for full tid, måtte han lete frem det blå-hvite flagget for å vifte med det foran de mange kameraene på stadion. Kilder i Hapoel avslører overfor Jerusalem Post, at den ghanesiske stjernen hadde lovet sine lagkamerater å utføre gesten, om landet hans klarte å få ballen i mål under verdensmesterskapet. Ghana har en kamp igjen i gruppespillet, mot USA. Her må de helst få med seg alle tre poengene om de skal ha håp om avansement. Kanskje vil det israelske flagget få vaie flere ganger utover i mesterskapet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart