Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Får råd av eks-statsministere angående Iran

Statsminister Ehud Olmert er ventet å kalle inn til det første "eks-statsmininistermøtet" mandag, for å diskutere Iran og dets atomprogram, skriver Jerusalem Post. Det var Olmert og opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud) som først gikk inn for å samle flere av de tidligere statsministerne, for å utveksle informasjon og erfaring seg imellom. De vil også benytte muligheten til å diskutere sensitive sikkerhetsmessige spørsmål, som f.eks Iran. Tre av de fem nålevende eks-statsministerene, Netanyahu, Ehud Barak og Shimon Peres, er ventet å ta del i gruppen sammen med Olmert. 90 år gamle Yitzhak Shamir har imidlertid takket nei, mens Ariel Sharon enda ikke har våknet fra koma. Siden hver av statsministrene har måttet takle Iran på den ene eller andre måten, ut i fra ulike situasjoner, håper man å kunne hjelpe Olmert med å takle situasjonen han står overfor.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart