Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går imot Olmerts ensidige tilbaketrekning

Egypts president Hosni Mubarak og Jordans kong Abdullah møttes søndag til samtaler i den egyptiske byen Sharm el-Sheik. I en felles uttalelse går de ut mot "ensidige israelske tiltak." – Ethvert steg [i fredsforhandlingene] burde skje gjennom direkte forhandlinger med den palestinske siden og i samsvar med Veikartet for fred, som leder til en palestinsk stat side om side med Israel, står det videre i uttalelsen. De to arabiske lederne uttrykker bekymring over et stadig økende konfliktnivå mellom ulike palestinske fraksjoner. Sammen oppfordrer de til en fornyelse av fredsforhandlingene mellom Israel og palestinerne, i følge Yedioth Aharonoth. Abdullah og Mubarak gav også sin støtte til EU, USA og Russland, som nå har bestemt seg for å gjenoppta sin bistand til palestinerne. Pengene skal etter planen ikke havne i hendene på Hamas, men videreformidles til palestinerne gjennom andre organer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart