Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan bli rammet av IDF-aksjoner

Forsvarsminister Amir Peretz holdt en kort oppsummering av den sikkerhetsmessige situasjonen for Knessets utenriks- og forsvarskomité mandag morgen. Muligheten for å aksjonere mot Hamas-ledere dersom ikke de palestinske Kassam-angrepene stanser, var et åpent spørsmål under møtet. I følge et komitémedlem skal Peretz ha uttalt at alle andre muligheter må prøves, før man velger å benytte seg av muligheten til militære operasjoner. Kilden mener likevel den nye forsvarsministeren utstråler en mye større politisk styrke enn sin forgjenger Shaul Mofaz, som han anklaget for å bestemme sin politikk ut ifra avisoverskriftene. Peretz derimot, mener han står fast ved sine lovord om at den militære responsen vil bli hard ved eventuelle palestinske angrep. – Det er ingen tvil om at organisasjonene som opererer i dag forstår vårt budskap. Men om ikke de bringer ro, så vil vi definitivt eskalere våre operasjoner og stanse angrepene, forsikret forsvarsministeren. – Jeg er viss på at jeg vil bringe ro tilbake til området. Jeg vil ikke tillate stridighetene å fortsette, uttalte Peretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart