Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan ikke motbevise IDFs resultater

Human Rights Watch (HRW) krever fortsatt en uavhengig granskning av strand-eksplosjonen på Gaza fredag 9. juni, men innrømmer at de ikke kan motbevise resultatene fra IDFs egen interne granskning, skriver Jerusalem Post. Generalmajor Meir Klifi hadde et tre timers langt møte med HRW-eksperten Marc Garlasco mandag. Etter møtet roste Garlasco IDFs "profesjonelle etterforskning". Han tror nå at eksplosjonen skyldtes israelske eksplosiver som har ligget uutløst på stranden. – Klifis team har gjort en "kompetent jobb" i å utelukke muligheten for at eksplosjonen var forårsaket av artilleriild, sa Garlasco etter møtet. – Vi tror ikke at israelerne retter angrep mot sivile, sa Garlasco.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart