Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Planlegger momskutt

I følge Jerusalem Post kommer finansminister Avraham Hirchson over helgen til å annonsere et kutt i merverdiavgiften på mellom 15 og 15,5 prosent. – Redusering i merverdiavgiften vil øke forbruket og stimulere til økonomisk vekst. Dette er et trekk som særlig slår positivt ut for lavtlønnede grupper, som forholdsmessig vil spare mer på slike kutt, sier formann i Macro-Center for Political Economics, Robi Nathanson. En talsmann ved finansdepartementet sier Hirchson er en sterk tilhenger av momskutt, og hevder han vil annonsere et slikt kutt førstkommende onsdag. Merverdiavgiften i Israel er i dag på 16,5 prosent. Om ekspertenes prognoser er korrekte, vil den nye satsen lande på mellom 15 og 15,5 prosent.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart