Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hele byen protesterer på rakettangrepene

Den israelske byen Sderot er rammet av hundrevis av palestinske Kassam-raketter de siste månedene. Lokalbefolkningen protesterer mot det de mener er passiv reaksjon fra de israelske myndighetene. Tirsdag morgen ble det avholdt demonstrasjoner flere steder i byen, og viktige hovedinnfartsårer ble stengt. Innbyggerne har erklært generalstreik og skolene i byen er stengt. I kveld er det ventet at gatelys vil bli skrudd av som en del av protestmarkeringene. Ordfører Eli Moyal har varslet protestmarsjer mot Tel Aviv og Jerusalem for å vekke landet for hva som skjer. Mandag avsluttet noen innbyggere i Sderot en ni dager lang sultestreik i protest mot regjeringens politikk. – De stadige rakettangrepene fra Gaza-stripen gir oss ingen annen mulighet enn et militært svar, sa president Moshe Katsav under et besøk i Sderot mandag. Også tirsdag morgen skjøt palestinske terrorister en Kassam-rakett fra Gaza-stripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart