Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hele Israel vil oppleve Kassam-angrep

Likud-leder Benjamin Netanyahu frykter hele Israel vil bli truet av palestinske raketter dersom Ehud Olmerts tilbaketrekningsplan for Vestbredden blir gjennomført. – Dersom Kassam-raketter blir skutt fra Gaza-stripen mot Sderot etter adskillelsesplanen, vil hele landet stå overfor Kassam etter en fremtidig tilbaketrekning fra Judea og Samaria, sa Netanyahu onsdag. – Ensidige tilbaketrekninger vil ikke få internasjonal anerkjennelse, terroren vil ikke stanse og Hamas vil seire, advarte Netanyahu. Da Benjamin Netanyahu var statsminister på siste halvdel av 1990-tallet angrep Hizbollah nord-Israel med Katyusha-raketter. Israel svarte med å angripe infrastruktur i Libanon og truet med kraftigere gjengjeldelser. – Rakettangrepene stanset og kom ikke tilbake på flere år, sa Netanyahu.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart