Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Luftoperasjoner er vår beste mulighet

Onsdag ble to sivile palestinere drept og 14 andre skadet under en israelsk luftoperasjon mot terrorister på Gaza-stripen. De drepte var gravid kvinne på 37 år og hennes 45 år gamle bror som bor i Saudi-Arabia. Forsvarssjef Dan Halutz har gitt ordre til etterforskning av de siste luftoperasjonene hvor sivile palestinere er drept. Samtidig er angrep fra luften nesten Israels eneste militære mulighet i Gaza, mener sjef for de israelske luftstyrkene (IAF). – Den andre muligheten er bakkeoperasjoner, og vi må gjøre alt for å unngå det, sier generalmajor Elyezer Shkedy. Forsvarsminister Amir Peretz understreker at IDF har klar instruks om å avbryte alle angrep hvor det er sjanse for at uskyldige mennesker skal bli satt i fare. En foreløpig etterforskning av onsdagens angrep har avslørt at en menneskelig eller teknisk feil var årsak til at en rakett bommet på terroristenes kjøretøy og traff et sivilt hus 20 meter borte. Gårsdagens luftoperasjon var den fjerde på en måned som har medført sivile tap. Til sammen er 14 sivile palestinere drept. Palestinske terrorister har i stadig økende grad tatt i bruk tettbefolkede områder som avfyringssted for Kassam-raketter, opplyser IAF-sjefen til Ha’aretz. – Det blir mer komplisert å bekjempe dem for hver dag, sier han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart