Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går inn for bakkeoperasjoner på Gaza-stripen

Knesset-medlem Yuval Steinitz (Likud) oppfordrer regjeringen til å starte en "omfattende bakkeoperasjon på Gaza-stripen". Målet skal være å gjøre "fundamental skade på terrorens infrastruktur i løpet av noen få uker". Steinitz, som ledet Knessets utenriks- og forsvarskomité i forrige valgperiode, presenterte forslaget i et intervju med Israel Radio. – Etter at infrastrukturen er alvorlig skadet, vil kanskje PA-formann Mahmoud Abbas være mer villig til også å gjøre tiltak mot den svekkede infrastrukturen, la Steinitz til. Justisminister Haim Ramon (Kadima) avviser forslaget til Steinitz. – Det vil ikke bli noen få uker, men 40 år. Etter at vi har vært der i to måneder, kan jeg love at de vil si: "Vi må gjenoppbygge Gush Katif", sier Ramon. Gush Katif var navnet på den største israelske bosetningsblokken på Gaza-stripen. Israel trakk seg helt ut av Gaza-stripen i august og september 2005. Fredag skjøt palestinske terrorister to Kassam-raketter mot Sderot. Mandag planlegger innbyggerne i den terrorrammede byen en protestmarsj mot Jerusalem.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart