Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hva er bakgrunnen for IDFs Gaza-operasjon?

Søndag 25. juni: Geriljasoldater fra Hamas og andre palestinske terrororganisasjoner angrep en israelsk militærstilling. To israelske soldater ble drept og en soldat ble kidnappet og ført tilbake til Gaza-stripen. Mandag 26. juni: De palestinske gruppene krever at Israel frigir alle kvinnelige og mindreårige fanger i bytte med "informasjon" om den israelske soldaten. Kravet ble kontant avvist av statsminister Ehud Olmert. – Kidnappingen av soldaten er del av et "morderisk, hatefullt og fanatisk ønske fra islamske ekstremister om å ødelegge staten Israel", sa Olmert. Store israelske styrker omringet Gaza-stripen. Tirsdag 27. juni: Tirsdag ettermiddag økte frykten for at en ny israelsk ungdom var kidnappet av palestinske terrorister på Vestbredden. Sent tirsdag kveld startet IDF sin fremrykning mot Gaza-stripen. To døgn med internasjonalt press mot Hamas førte ikke til frigivelse av Gilad Shalit.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart