Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frigivelse av soldat er topp prioritet for IDF

– Israel er begrenset i hvordan de kan reagere på geriljaangrepet mot militærstillingen ved Kerem Shalom, mener Amos Harel i Ha’aretz. I første omgang er hovedsaken å sikre frigivelsen av den kidnappede soldaten. Israel vil bruke enhver mulighet til å formidle et klart budskap til det palestinske lederskapet. – Dersom ikke Shalit blir frigitt umiddelbart, eller han ikke overlever fangenskapet, vil palestinerne stå overfor to fryktede scenarier: En omfattende israelsk bakkeoperasjon på Gaza-stripen og angrep mot sentrale Hamas-ledere. Skjebnen til Hamas-regjeringen er nå avhengig av skjebnen til den kidnappede soldaten, mener Harel. "Å skade ham er det samme som å skrive under på en dødsdom for regjeringen og noen av dens medlemmer." Harel hevder Hamas sin eksilleder i Damaskus, Khaled Meshal, og lederen for organisasjonens militære fløy på Gaza-stripen, Ahmed Jabari, står bak geriljaangrepet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart