Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere land presser palestinerne til å frigi Shalit

Ha’aretz rapporterer om de diplomatiske prosessene som er satt i gang for å frigi korporal Gilad Shalit. Flere internasjonale team, inkludert forhandlere fra Egypt og Frankrike, skal være mellomledd mellom kidnapperne og den israelske regjering. Mandag kveld hadde jordanske diplomater møte med Ismail Haniyeh og ba ham arbeide for å frigi IDF-soldaten. I følge diplomatene skal Hamas-regjeringen være villig til å frigi Shalit, men eksilleder Khaled Meshal i Damaskus skal hittil ha vært veldig avvisende. PA-formann Mahmoud Abbas og andre Fatah-ledere holder Meshal ansvarlig for angrepet mot den israelske militærstillingen ved Kerem Shalom. Egypt har økt sin tilstedeværelse langs grensen mot Gaza-stripen for å hindre at Shalit blir smuglet ut av palestinsk territorium.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart