Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk tenåring kan ha bli kidnappet

Den israelske tenåringen Eliyahu Ashri fra bosetningen Itamar på Vestbredden har vært savnet siden søndag. Israelske sikkerhetstjenester frykter at 18-åringen er kidnappet av palestinske terrorister, og omfattende søk er satt i gang med fokus på Betlehem- og Ramallah-området, rapporterer israelske medier. Mandag kveld hevdet terrororganisasjonen PRC at de hadde kidnappet en israeler på Vestbredden. En PRC-talsmann har bekreftet opplysningen overfor avisen Yedioth Aharonoth tirsdag, men nekter å gi mer informasjon. – Vi vil ikke gi informasjon gratis, sier Abu Abir. Ashri ble sist sett søndag kveld. Palestinske terrororganisasjoner har planlagt kidnappingsaksjoner mot israelere i lang tid. For ti dager siden ble to israelske ungdommer forsøkt kidnappet langs veien vest for bosetningen Ariel. PRC var også involvert i kidnappingen av soldaten Gilad Shalit ved Kerem Shalom på søndag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart