Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Meshal er et mål

Israels regjering holder Hamas-leder Khaled Meshal i Damaskus ansvarlig for Kerem Shalom-angrepet i helgen. Regjeringsmedlemmer har allerede kommet med indirekte trusler mot Meshal, men onsdag kommer justisminister Haim Ramon med utilslørte trussler. – Han er definetivt et mål for oss, sier Haim Ramon til Hærens Radio. – Dersom al-Qaida leder Osama bin Laden hadde ledet terrorangrep fra Damaskus ville det internasjonale samfunn helt sikkert gått til aksjon, sier Ramon. Israel prøvde å drepe Meshal med gift i en målrettede aksjon allerede i 1997. Da Meshal lå for døden i et jordansk sykehus, presset kong Hussein Israel til å skaffe motmiddel i bytte mot frigivelse av Mossad-agenter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart