Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har et mål – å bringe Shalit hjem

Israelske styrker rykket inn i deler av den sørlige Gaza-stripen i morgentimene onsdag. Målet er å få frigitt korporal Gilad Shalit, som ble kidnappet av palestinske geriljasoldater på søndag. – Vi vil ikke nøle med å gjennomføre "ekstreme operasjoner" for å få Gilad tilbake til sin familie, sier statsminister Ehud Olmert. – Den militære aktiviteten som startet i løpet av natten vil fortsette de neste dagene, varsler han. Samtidig understreker han at Israel ikke har som mål å bli værende på Gaza-stripen. Utenriksminister Tzipi Livni oppfordrer det internasjonale samfunn til å legge press på palestinerne for å få frigitt den kidnappede soldaten. – Motivet for Gaza-operasjonen er ikke hat eller straff, men et forsøk på å frigi Gilad, sier Livni. – Israel kan ikke akseptere en situasjon hvor deres innbyggere blir angrepet i sitt eget territorium dag og natt. Israel handler i selvforsvar, legger hun til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart