Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arresterte over 80 Hamas-folk

Israelske styrker gjennomførte en omfattende arrestoperasjon mot Hamas-ledere på Vestbredden torsdag morgen. Minst 64 parlamentarikere, regjeringsmedlemmer og ordførere tilknyttet terrororganisasjonen er tatt. Samtidig skal minst 23 militssoldater og terrorister også være arrestert. Aksjonen ble godkjent av Israels riksadvokat Menachem Mazuz onsdag. Samme dag fikk statsminister Ehud Olmert presentert en liste over Hamas-folk som Shin Bet anbefalte å arrestere. – Hamas er ikke et regjeringsparti. Det er en morderisk organisasjon, sier Knesset-medlem for det israelske Arbeiderpartiet, Benjamin Ben-Eliezer. Innenriksminister Roni Bar-On understreker at Hamas-lederne ikke vil bli brukt i noen fangeutveksling for den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit. Hamas kaller arrestasjonene en åpen krigserklæring mot det palestinske folk.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart