Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ble drept av palestinske terrorister

– Eliyahu Pinchas Asheri ble skutt i hodet like etter at han ble kidnappet på søndag, opplyser sjef for IDFs Sentralkommando, generalmajor Yair Naveh. 18-åringen fra bosetningen Itamar på Vestbredden har vært savnet siden søndag. Han var den eldste av fem søsken. Tidlig torsdag morgen ble Asheris lik funnet begravet utenfor Ramallah. – Vi mistet en av våre beste gutter. Kontrasten mellom hans godhet og varme smil, og ondskapen og grusomheten til den andre siden er ekstrem, sier rabbi Yitzhak Nissim. Rabbien ledet skolen hvor Asheri var elev. Onsdag arresterte israelske styrker PRC-terroristen Osam Abu Rajil, som er mistenkt for å ha vært involvert i kidnappingen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart