Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir klarsignal til nye Gaza-operasjoner

Forsvarsminister Amir Peretz har fortsatt tro på et gjennombrudd i forsøkene på å få frigitt korporal Gilad Shalit. IDF-soldaten ble kidnappet av Hamas og andre palestinske terrororganisasjoner i helgen. Torsdag gav Peretz klarsignal til nye israelske fremrykninger på Gaza-stripen. Hittil har bakkestyrkene inntatt områder med svært lite befolkning, og det er ikke rapportert om skader verken på israelsk eller palestinsk side. IDF har bare rykket inn noen få kilometer i området øst for Rafah. Det er ventet at IDFs neste fremrykning vil bli på de nordlige deler av Gaza-stripen. Militante palestinere har inntatt stillinger bak sandsekker og barrikader, og væpnet seg med granater og automatvåpen, rapporterer Ha’aretz. Israelske luftstyrker angrep torsdag et kjøretøy i Gaza by. Målet for angrepet var en terrorist i Islamsk Jihad, men han overlevde angrepet, i følge palestinske sikkerhetskilder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart