Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IAF bombet en rekke mål på Gaza-stripen

Israelske luftstyrker (IAF) rammet en rekke mål på Gaza-stripen i morgentimene fredag. I Gaza by ble PAs innenriksdepartement og et Fatah-kontor angrepet. En treningsleir for Hamas-terrorister i utkanten av byen, samt et av al-Aqsa Martyrbrigaders produksjonssteder for Kassam-raketter ble også truffet av raketter. – Luftangrepene vil fortsette så lenge Hamas-terrorister avviser å frigi korporal Gilad Shalit, heter det i en uttalelse fra IDF. Israel angrep kontorbygningene på en tid av døgnet da få mennesker er på jobb. Det er derfor ikke ennå meldt om personskader fra nattens angrep. – Vi angrep innenriksminister Said Siyams kontorer fordi de blir brukt som "et møtested for å planlegge og lede terroraktivitet", opplyser IDF. Siyam har selv vært klar på sin rolle i palestinsk terror. – Vi vil aldri arrestere militante som angriper Israel, sa han som påtroppende innenriksminister til Reuters 23. mars. Tvert imot, varslet Siyam, Hamas vil koordinere angrepene og gi krigerne "muligheter".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart