Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF går inn for å presse terrorister tilbake

En stor israelsk bakkestyrke inntok den nordlige Gaza-stripen natt til torsdag. IDF vil skape en buffersone for å presse Kassam-terroristene ut av rekkevidde for israelske byer. I første omgang er det ruinene av tre evakuerte bosetninger, Dugit, Nisanit og Elei Sinai, som er inntatt. Styrkene står utenfor de palestinske byene Beit Hanun og Jebaliya, men skal ikke ha rykket inn ennå, i følge Jerusalem Post. – I denne fasen har ikke IDF planer om å rykke inn i tett befolkede palestinske byer og landsbyer. Men dersom Kassam-beskytningen fortsetter, vil det kunne bli gjort raid inn i disse på et senere tidspunkt, skriver Ha’aretz. – Styrkene vil muligens rykke 9-10 kilometer inn på Gaza-stripen, sier en militær kilde til Yedioth Aharonoth. Fremrykningen skjer sakte, i frykt for palestinske miner. Styrken, som tilhører Golani brigaden, er under ledelse av oberst Tamir Yadai. Minst 15 stridsvogner deltok i fremrykningen, skriver Ha’aretz. Et militant Hamas-medlem ble drept og en annen palestiner skadet i en israelsk luftoperasjon mot en politistasjon nord på Gaza-stripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart